Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Tietosuojaperiaatteet

Bosch Training Solutionsin tietosuojailmoitus

Pyydämme sinua tutustumaan näihin tietosuojaperiaatteisiin huolellisesti, koska ne sisältävät tärkeää tietoa siitä, keitä me olemme, miten ja miksi keräämme, tallennamme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi, oikeuksistasi koskien henkilötietojasi ja siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tehdä valituksen.

Pidätämme oikeuden tietoturva- ja tietosuojakäytäntöjemme muuttamiseen, mikäli tekninen kehitys sitä edellyttää. Tällaisissa tapauksissa muutamme tietosuojaperiaatteitamme vastaavasti. Näin ollen, koska näihin tietosuojaperiaatteisiin saatetaan tehdä muutoksia, pyydämme tutustumaan tähän verkkosivustoon nähdäksesi mahdolliset periaatteisiin tehdyt päivitykset, jotta olet selvillä ajankohtaisesta versiosta.

Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat kaikkia verkkosivustollamme vierailevia.

Tietosuojaperiaatteitamme koskevat kysymykset tulee lähettää tietosuojavaltuutetullemme osoitteeseen:

DSO@bosch.com

Keitä me olemme

Robert Bosch Oy, Äyritie 8 E, 01510 Vantaa (“Me” tässä ilmoituksessa) tämän verkkosivuston (“Bosch Training Solutions”) ylläpitäjänä keräämme joitakin henkilötietojasi, ("henkilötiedot"), käytämme niitä ja olemme niistä vastuussa. Olemme rekisterinvalvoja vuoden 2016 yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Bosch Training Solutions -verkkosivusto toimii yhdessä Cornerstone Learning Management Systemin (LMS) kanssa, jotta voit itse hallinnoida omia koulutusvaatimuksiasi. Keräämämme henkilötiedot tallennetaan ETA-alueella sijaitseviin turvallisiin tietotekniikkajärjestelmiin, joita hallinnoi meidän puolestamme kolmannen osapuolen palveluntarjoaja Cornerstone OnDemand Ltd.

Bosch vaalii yksityisyyttäsi

Yksityisyytesi suojaaminen henkilötietojesi käsittelyn aikana on meille tärkeää, ja kiinnitämme siihen erityistä huomiota liiketoimintaprosesseissamme. Käytämme ("käsittely") henkilötietojasi, jotka on kerätty verkkosivulla vierailusi aikana ja ilmoittaessasi meille henkilötietojasi muilla tavoin, luottamuksellisesti ja yksinomaan yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") mukaan.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan elävään henkilöön. Tämä saattaa sisältää esimerkiksi nimet, osoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja maksutiedot, jotka osoittavat henkilöllisyyden.

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja vain, mikäli olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Bosch Training Solutionsin osalta henkilötietoja tallennetaan vain silloin, kun olet antanut ne vapaaehtoisesti tiettyä käyttötarkoitusta varten esim. rekisteröinnin yhteydessä.

Saatamme kerätä henkilötietojasi, kun annat ne meille verkkosivustomme kautta, jos kirjoitat meille tai soitat toimistoihimme tai mikäli ilmoitat meille tietosi kolmannen osapuolen kautta (mukaan lukien valitsemasi Bosch-tukkukauppiaan tai työnantajasi kautta).

Keräämämme tiedot ja niiden saaminen

Bosch Training Solutions kerää tiettyjä tietoja jokaisesta käyttäjästä osana rekisteröintiprosessia. Nämä tiedot mahdollistavat asianmukaisen käyttäjäprofiilin luomisen, jota tarvitaan tarjoamaan käyttäjille niitä verkkotyökaluja ja oppimisratkaisuja, jotka ovat merkityksellisiä heidän työasemaansa ja koulutustarpeisiinsa nähden. Tämä on tarpeen myös henkilökohtaisten koulutustietojen tallentamiseksi.

Rekisteröintiprosessin aikana kerättyjä henkilötietoja ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi, työpaikkasi ja tilisi salasana.

Bosch Training Solutions tallentaa turvallisesti tiedot kaikkien käyttäjien opintosuorituksista tarjotakseen rekisteröityneille käyttäjille pääsyn aiempiin koulutustietoihin ja mahdollistaakseen niiden hallinnoimisen. Tämä sisältää kaikki tiedot koulutusten varauksista ja niihin osallistumisesta. Näitä tietoja saatetaan käyttää myös sisäisiin raportointitarkoituksiin esimerkiksi seuraamaan tietylle kurssille osallistuneiden henkilöiden lukumäärää.

Saatamme myös kerätä ja käsitellä tietoja koskien mitä tahansa yhteydenottoa ottaessasi meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai postitse.

Joissakin tilanteissa, esimerkiksi koulutuksen varaamisen kautta, saatamme hankkia henkilötietosi kolmansilta osapuolilta kuten työnantajaltasi, tuotteidemme tukkumyyjiltä tai koulutuksemme jälleenmyyjiltä. Saatamme myös saada henkilötietojasi muista lähteistä kuten omilta kouluttajiltamme. Nämä tiedot saattavat olla koetuloksia tai tietoja, jotka koskevat arviointeja, joihin olet vapaaehtoisesti osallistunut. Nämä tiedot saatetaan tallentaa Bosch Training Solutionsissa koulutustietojesi säilyttämiseksi.

Miten henkilötietojasi käytetään

  • Bosch Training Solutionsin keräämiä tietoja käsitellään, jotta voitaisiin helpottaa koulutuskurssien asiakasvarauksia, hallita asiakastilejä ja koulutustietoja, tarjota asiakkaiden käyttöön verkkopohjaisia työkaluja heidän omia koulutusalueitaan ja koulutustietojaan varten, koulutuksen tarjoamiseksi ja toimittamiseksi sekä käyttäjien opintosuoritusten tallentamiseksi ja niistä raportoimiseksi. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä tarjoamiemme palvelujen toimittamiseksi.
  • Käytämme tai saatamme käyttää tietoja:
  • Täyttääksemme mistä tahansa sinun ja meidän välisestä sopimuksesta johtuvat velvoitteemme.
  • Tarjotaksemme sinulle tietoa, tuotteita ja palveluja, joita pyydät meiltä.
  • Antaaksemme rekisteröidyille käyttäjille käyttöön heidän oman oppimisalueensa ja aiemmat koulutustietonsa.
  • Säilyttääksemme koulutustietosi, jotta voimme mahdollistaa henkilökohtaisen kehityksesi ja todistustesi henkilökohtaisen hallinnoinnin.
  • Antaaksemme käyttäjien oppimissaavutukset näkyville heidän työnjohtajalleen tai järjestelmänvalvojalleen antaaksemme johtajille/järjestelmänvalvojille mahdollisuuden hallinnoida työntekijöiden koulutustoimintaa ja hyväksyä sen.
  • Mahdollistaaksemme kurssivaraustesi hallinnoinnin nimetyn Bosch-tukkukauppiaan toimesta, jos olet antanut siihen suostumuksesi.
  • Tunnistaaksemme mahdolliset aiemmat koulutukset, jotka saattavat olla meille edellytys koulutuskurssin varaamisen vahvistamiseksi.
  • Helpottaaksemme koulutuksen arviointeja ja sertifiointeja.
  • Tarjotaksemme sinulle koulutussuosituksia vieraillessasi sivustolla perustuen koulutukseen osallistumiseesi tai hakeaksemme aiempia tietoja ja parantaaksemme verkkosivustolta saatua kokemusta varmistaaksemme, että saat henkilökohtaista palvelua.
  • Räätälöidäksemme tarjotun koulutuksen ja/tai verkkosivustomme varmistaaksemme, että sisältö esitetään mahdollisimman tehokkaasti sinun ja tietokoneesi osalta.
  • Antaaksemme sinulle mahdollisuuden käyttää interaktiivisia toimintoja verkkosivustollamme silloin, kun haluat tehdä niin.
  • Kerätäksemme asiakaspalautetta Bosch Training Solutionsin koulutustarjonnasta, palvelusta, sisällöstä tai ulkoasusta.
  • Lähettääksemme sinulle tervetuliaissähköpostiviestin rekisteröityessäsi Bosch Training Solutionsiin ja muita sähköpostiviestejä vahvistaaksemme koulutusvarauksia tai tukeaksemme muita järjestelmätoimintoja, jotka tarjoavat sinulle palveluja. Saatat myös saada sähköpostiviestejä liittyen tilin hallintaan tai järjestelmäpäivityksiin.
  • Tarjotaksemme sinulle uutiskirjeitä oheispalveluihin tai -tuotteisiin liittyen silloin, kun olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksen.
  • Vastataksemme kyselyihisi.
  • Pitääksemme verkkosivustomme turvallisena ja varmana.
  • Laskutusta varten, kuten suorittaaksemme rahansiirtoja ja hoitaaksemme saamamme tilaukset.
  • Huomaa, että emme käytä taloudellisia tietoja tai luottokorttitietoja muuhun tarkoitukseen kuin tuotteistamme ja palveluistamme suorittamiesi maksujen käsittelyyn tai sopimukseen perustuvien sinulle maksettavien maksujen käsittelyyn (esim. maksupalautukset).

Tietojesi käyttäminen tietosuojalakien mukaisesti

Tietosuojalait edellyttävät, että täytämme tietyt ehdot ennen kuin saamme käyttää tietojasi näissä tietosuojaperiaatteissa kuvaillulla tavalla. Suhtaudumme erittäin vakavasti tietosuojalakien mukaiseen vastuuseemme, mukaan lukien näiden ehtojen noudattamiseen.

Kerätäksemme ja käsitelläksemme henkilötietojasi tukeudumme seuraaviin ehtoihin riippuen suorittamistamme toimenpiteistä:

Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen

Saatamme joutua käsittelemään henkilötietojasi vahvistaaksemme henkilöllisyytesi, määritelläksemme ikäsi, vahvistaaksemme rahoituslähteesi rahanpesun ja petosten ehkäisyä varten tai selvittääksemme, onko sinulta estetty pääsy koulutuskeskuksiimme tai estetty verkkosivustomme käyttö tuomittavan käytöksen vuoksi. Saatamme olla myös oikeudellisesti velvollisia käsittelemään henkilötietojasi minkä tahansa koulutuksen ja todistusten mukaan, jotka ovat välttämättömiä esimerkiksi fluorattuja kasvihuonekaasuja koskevien määräysten kannalta. Et voi vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää niiden poistamista, mikäli tiedot ovat välttämättömiä oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Tarpeen sopimuksen tekemiseksi tai sen täytäntöönpanoa varten

Jotta voisimme täyttää kyseisestä sopimuksesta johtuvat velvoitteemme (esim. antaaksemme sinulle mahdollisuuden ostaa koulutus meiltä), meidän tulee kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Mikäli et ilmoita tarvittavia henkilötietoja rekisteröitymisen yhteydessä ja taloudellisia tietoja liiketoimen toteuttamisen yhteydessä tai vastustat tämäntyyppistä käsittelyä/käytät poisto-oikeuttasi, emme voi valitettavasti tarjota palvelujamme sinulle.

Jotkin Boschin määräämät korjaamot ja Robert Bosch Oy tekevät sopimuksen silloin, kun heidän työntekijöilleen on olemassa erityisiä koulutus- ja/tai pätevyysvaatimuksia. Meillä on velvollisuus säilyttää näiden henkilöiden koulutustietoja sopimuksesta johtuen.

Suostumus

Jos olet antanut meille luvan käyttää tietojasi markkinointitarkoituksiin, saatamme lähettää sinulle sähköpostilla tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: training@dk.bosch.com

Jos olet antanut luvan, nimetty Bosch-tukkukauppias näkee Bosch Training Solutions -tiliisi liittyvät henkilötietosi. Heidän näkemänsä tiedot rajoittuvat nimeesi, sähköpostiosoitteeseesi, työpaikkaasi ja koulutustietoihisi mukaan lukien mahdolliset väliaikaiset koulutusvaraukset. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa; tämä johtaa kuitenkin siihen, ettei tukkukauppias kykene varaamaan koulutuskursseja puolestasi.

Oikeutetut edut

Käyttääksemme henkilötietojasi muihin näissä tietosuojaperiaatteissa kuvailtuihin tarkoituksiin vetoamme ehtoon, josta käytetään nimitystä "oikeutetut edut". On oikeutettujen etujemme mukaista kerätä henkilötietojasi, koska se antaa meille tietoja, joita tarvitsemme tarjotaksemme sinulle palvelujamme.

Tätä luokkaa sovelletaan seuraavien palvelujen tarjoamiseen: Asiakkaan koulutusvarausten ja osallistumisen helpottamiseen, yksilöityjen asiakastilien ja opintosuoritusten hallinnointiin, verkkopohjaisten asiakastyökalujen tarjoamiseksi yksilölliselle koulutusalueelle pääsemiseksi, koulutusten ja arvioiden tarjoamiseksi, todistusten käsittelyä varten sekä käyttäjien aikaisempien koulutustietojen tallentamiseen.

Olemme tarkistaneet, että henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä kyseistä tarkoitusta varten ja olemme vakuuttuneita siitä, ettei kyseisen päämäärän saavuttamiseksi ole muuta kohtuullista keinoa.

Olemme myös suorittaneet etujemme suhteellisuusarvioinnin mitä tulee henkilötietojesi käyttämiseen niiden etujen vastaisesti, joita sinulla on kansalaisena ja niiden oikeuksien vastaisesti, joita sinulla on tietosuojalakien mukaan, ja olemme vakuuttuneita siitä, että etusi eivät syrjäytä kyseisiä oikeutettuja etuja.

Käytämme henkilöön liittyviä tietoja tavalla, jota henkilöt kohtuudella odottaisivat, emmekä käytä ihmisten henkilötietoja tavoilla, joita he pitäisivät tungettelevina tai jotka aiheuttaisivat heille vahinkoa. Oikeutettu etumme sinua kohtaan yksilönä on, että henkilötietojesi käyttö henkilökohtaisen oppimisesi ja kehityksesi tukemiseksi on sinulle hyödyllistä.

Kauanko säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin mitä on tarpeen niiden tarjoamiseen liittyvän tarkoituksen kannalta. Se, mitä tämä käytännössä tarkoittaa, vaihtelee tietotyyppien välillä. Asianmukaisia säilytysaikoja määritettäessä otamme huomioon muun muassa seuraavat tekijät:

  • Sovellettavan lainsäädännön mukainen oikeudellinen velvoite säilyttää tietoja tietyn ajan.
  • Vanhenemisajat sovellettavan lainsäädännön mukaan.
  • Mahdolliset tai todelliset kiistat.
  • Asiaankuuluvien tietosuojaviranomaisten antamat ohjeet.

Tämän lisäksi osa sinulle tarjoamaamme palvelua verkkopohjaisen Learning Management System -järjestelmän henkilökohtaisen kehityksen henkilökohtaisessa hallinnoinnissa on aiempien koulutustietojesi tallentaminen henkilökohtaiselle tilillesi. Koulutukseen osallistumistiedot sekä saavutetut todistukset ja pätevyydet ovat usein merkityksellisiä henkilön koko uran aikana. Osana sinulle tarjoamaamme palvelua, vain koulutustietoja koskien, tallennamme tiedot rajoittamattoman ajan, mikäli et pyydä meitä tekemään toisin.

Kaikki muut henkilötiedot (esimerkiksi työnkulkua koskevat tiedot tai sähköpostiviestien vaihdossa annetut tiedot) poistetaan turvallisesti järjestelmistämme, kun niitä ei enää tarvita. Voit myös hyödyntää oikeuttasi pyytää henkilökohtaisten tietojesi poistamista silloin, kun niitä ei enää tarvita Robert Bosch Oy to retain such data.

Markkinointi

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle meiltä pyytämääsi tietoa, tuotteita ja palveluja tai tarjotaksemme tuote- ja palvelutietoa, jonka uskomme kiinnostavan sinua silloin, kun olet antanut suostumuksesi siihen, että sinuun voidaan ottaa yhteyttä tällaisia tarkoituksia varten. Haluaisimme tarjota sinulle ajantasaista tietoa koulutusohjelmistamme, tarjouksistamme ja uutisistamme; sinulle lähetetään kuitenkin tietoa vain markkinointitarkoituksessa, mikäli hyväksyt sen vastaanottamisen. Jos olet antanut suostumuksesi ja muutat myöhemmin mielesi, voit vapaasti peruuttaa suostumuksesi.

Jos haluat muuttaa asetuksiasi ja peruuttaa suostumuksesi, voit tehdä niin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: training@dk.bosch.com

Tietojesi luovuttaminen

Bosch Training Solutionsin järjestelmänvalvojilla ja muilla Bosch Training Solutionsin työntekijöillä on koulutustietojesi ja käyttäjäprofiiliesi käyttöoikeus. Tämä saattaa sisältää Learning Management System -järjestelmämme tarjoajan Cornerstone OnDemand Ltd:n, mutta vain teknisten ongelmien ratkaisemisen osalta. Tämän palveluntarjoajan käyttöoikeuksiin sovelletaan ankaria tietosuojasopimuksia ja tietosuojalakia, jotta voidaan varmistaa sekä tietojen tallentamisen turvallisuus että niiden levittämisen estäminen kolmansille osapuolille.

Työnantajallasi (tapauksen mukaan) saattaa olla tilisi käyttöoikeus koulutuskurssien varaamiseksi ja koulutuskurssivarausten hyväksymiseksi puolestasi. He näkevät koulutustietosi ja mahdolliset arvioinnit tai koetulokset ja kykenevät seuraamaan koulutuksesi edistymistä.

Saatamme luovuttaa henkilötietosi muille BOSCH-konsernin jäsenille (tytäryhtiöillemme tai yhtiölle, jolla on viimesijainen määräysvalta sekä tämän tytäryhtiöille), mutta vain tukeaksemme tiedonkeruun alkuperäistä tarkoitusta. Sinulle tarjoamiemme koulutuspalvelujen tukemiseksi ja koulutuspalvelujemme laadun varmistamiseksi näitä BOSCH-konsernin tytäryhtiöitä saattavat olla:

  • Robert Bosch A/S, Denmark
  • Robert Bosch AS, Norway
  • Robert Bosch AB, Sweden
  • Robert Bosch ÖU, Estonia
  • Robert Bosch UAB, Lithuania
  • Robert Bosch SIA, Latvia

Jaamme henkilötietojasi vain muille konsernimme jäsenille markkinointitarkoituksiin silloin, kun olet antanut nimenomaisen suostumuksen luovuttaa henkilötietojasi näihin tarkoituksiin.

Seuraavissa tapauksissa saatamme luovuttaa tietojasi:

  • Konsernimme jäsenille; silloin, kun se on välttämätöntä koulutuspalvelujen tukemiseksi ja tarjoamiseksi.
  • Nimetylle tukkukauppiaallesi; silloin, kun olet antanut siihen suostumuksesi. Näissä tilanteissa he näkevät koulutustietosi ja mahdolliset arviointisi tai koetuloksesi.
  • Liikekumppaneille, palveluntoimittajille ja alihankkijoille; heidän kanssaan tai sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi silloin, kun se on välttämätöntä tietojen käsittelyä varten tai sinulle tarjoamiemme palvelujen toimittamiseksi. Näitä voivat olla yritykset, jotka tarjoavat teknistä tukea, esim. pilvipalvelujen tarjoajat kuten LMS-tarjoajamme. Jos tietoja luovutetaan, se tehdään sopimusjärjestelyjen mukaisesti ja tietosuojalain vaatimusten mukaisesti.
  • Kolmannen osapuolen toimittajille ja palvelutarjoajille; siltä osin kuin ne avustavat konserniamme oikeudellisissa/sääntelyyn liittyvissä velvoitteissa esim. rahanpesua, petoksia, tositteita koskevien palvelujen tarjoajat.
  • Työnantajallesi, oppilaitoksellesi (esim. korkeakoulu tai yliopisto), sähköposti- tai internet-palveluntarjoajallesi, vanhemmillesi (jos olet alle 18-vuotias) tai lainvalvontaviranomaisille tai muille asianomaisille kolmansille osapuolille; silloin, kun pidämme käyttäytymistäsi jossakin koulutustilassamme laittomana, loukkaavana, paheksuttavana tai tuomittavana.

Luovutamme henkilötietosi kolmansille osapuolille:

  • Jos myymme tai ostamme liiketoimintaa tai omaisuutta, jolloin saatamme luovuttaa henkilötietosi kyseisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.
  • Jos Robert Bosch Oy tai mikä tahansa sen konsernin jäsen on maksukyvyttömyystilanteessa (esim. selvitystilan hallinnointi).
  • Jos Robert Bosch Oy tai olennaisilta osiltaan kaikki sen varat hankitaan kolmannen osapuolen toimesta, missä tapauksessa sen hallussa olevat asiakkaiden henkilötiedot kuuluvat siirrettyihin varoihin.
  • Jos käytämme ulkoista koulutuksentarjoajaa, jolloin saatamme luovuttaa henkilötietosi kyseisen yrityksen käyttöön.
  • Suojataksemme meidän, henkilökuntamme, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Tämä sisältää tietojen vaihtamisen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa (mukaan lukien rajoituksetta muut kolmannet osapuolet, työnantajasi, oppilaitoksesi, sähköposti- tai internet-palveluntarjoajasi, vanhempasi (jos olet alle 18-vuotias) ja lainsuojeluviranomaiset) henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi, rikosten ehkäisemiksi, petosten torjumiseksi ja luottoriskin vähentämiseksi.
  • Jos meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilötietosi noudattaaksemme lakisääteisiä tai oikeudellisia velvoitteita tai vaatimuksia tai pannaksemme täytäntöön tai soveltaaksemme mitä tahansa käyttöehtojemme tai muiden sopimusten ehtoja tai muutoin petosten tai rikosten torjuntaan tai havaitsemiseen.

Kun arvioimme pyyntöäsi saada tuotteita tai palveluja, saatamme käyttää henkilötietojasi petostentorjuntaan ja petosten havaitsemiseen. Aina kun luovutamme henkilötietojasi, ne pysyvät turvassa.

Missä säilytämme henkilötietojasi

Keräämämme henkilötiedot tallennetaan ETA-alueella sijaitseviin turvallisiin tietotekniikkajärjestelmiin, joita me hallinnoimme tai joita hallinnoi meidän puolestamme Learning Management System -tarjoajamme Cornerstone OnDemand Ltd. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja näiden tietosuojaperiaatteiden ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Koska internet on luonnostaan avoin maailmanlaajuinen viestintäalusta, tiedonsiirto internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen henkilötietojesi suojatasoa; kaikki siirto on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet henkilötietosi, sovellamme tiukkoja menettelyjä ja turvallisuusominaisuuksia estääksemme luvattoman käytön.

Tietojesi suojaaminen

Learning Management System -järjestelmän tarjoajamme Cornerstone OnDemand Ltd:n tavoin sivustollamme käytetään ajankohtaisia alan standardien mukaisia fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä suojakeinoja henkilötietojesi suojaamiseksi. Tietojasi suojataan siirron aikana myös käyttämällä Secure Sockets Layer (SSL) -salausohjelmaa.

Käytämme asianmukaisia turvatoimia fyysisissä toimitiloissamme estääksemme sivustomme kautta sinulta keräämiemme tietojen häviämisen, väärinkäytön tai muuttamisen. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä sivustomme osia, sinulla on vastuu pitää tämä salasana salassa. Pyydämme sinua olemaan paljastamatta salasanaa muille.

Kolmannen osapuolen palvelut

Bosch-verkkosivustot saattavat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, joita ylläpitävät palveluntarjoajat, jotka eivät liity meihin. Kun klikkaat linkkiä, emme voi enää vaikuttaa linkin (kuten IP-osoite tai linkin sisältävän sivun URL-osoite) klikkaamisen kautta siirrettävien henkilötietojen keräämiseen, tallentamiseen tai käsittelyyn, koska kolmansien osapuolten käyttäytyminen on asia, johon emme voi vaikuttaa.

Pyydämme huomioimaan, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojaperiaatteensa ja että emme ota vastuuta näistä periaatteista. Pyydämme tutustumaan näihin periaatteisiin ennen kuin lähetät henkilökohtaisia tietoja näille verkkosivustoille.

Alaikäisten yksityisyyden suoja

Tätä verkkosivustoa ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille henkilöille. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta alaikäisiltä verkkosivustollamme. Jos saamme tietoomme, että olemme vahingossa saaneet henkilötietoja alle 13-vuotiaalta vierailijalta verkkosivustollamme, poistamme tiedot rekisteristämme.

Evästeiden käyttö

Bosch Training Solutions -verkkosivusto sisältää palveluja kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta Cornerstonelta, joka tarjoaa “evästeitä” verkkosivustollamme tai sen yhteydessä tukeakseen toimintoja ja auttaakseen ylläpitämään tietoja sinusta vieraillessasi Bosch Training Solutions -verkkosivustolla.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivustomme tallentaa tietokoneellesi. Voit poistaa evästeet halutessasi milloin tahansa. Evästeiden poistaminen voi kuitenkin heikentää joidenkin ominaisuuksien toimivuutta. Saat tietoja evästeiden poistamisesta verkkoselaimesi ohjeosiosta.

Useimmat verkkoselaimet voidaan myös asettaa tiedottamaan sinulle siitä, että sinulle on lähetetty eväste ja antamaan sinulle mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä. Evästeen käytön kieltäminen saattaa joissakin tapauksissa estää sinua käyttämästä jotakin verkkosivustomme toimintoa tai heikentää toiminnon tai tiettyjen verkkosivustomme ominaisuuksien näkymistä.

Jos haluat lisätietoa tämän verkkosivuston yhteydessä käytetyistä evästeitä, tutustu evästekäytäntöömme.

Lokitiedostot

Aina käyttäessäsi internetiä selaimesi lähettää tiettyjä tietoja, jotka tallennamme niin sanottuihin lokitiedostoihin.

Lokitiedostot tallennetaan lyhyeksi ajaksi käyttäjän varmennustarkoituksiin, henkilötietojen, tehtävien ja lupien suojaamiseen, sekä turvallisuuden sääntelyyn (esim. hyökkäysyritysten tutkimiseen). Myöhemmin nämä tiedot joko anonymisoidaan tai poistetaan. Turvavälikohtauksiin liittyviä lokitiedostoja saatetaan joutua säilyttämään todisteina ja niitä saatetaan joutua säilyttämään, kunnes tapaus on ratkaistu. Tapauskohtaisesti jotkin turvavälikohtauksiin liittyvät lokitiedostot saatetaan välittää tutkintaviranomaisille.

Lokitiedostoihin saatetaan kerätä seuraavia tietoja:

  • Sivuston käyttämiseen käytettävän päätelaitteen IP-osoite (internet-protokollaosoite).
  • Varmennetut käyttäjätiedot, luodut/muokatut tiedot, päivämäärä ja aika, käyttäjän aikavyöhyke

Oikeutesi

Sinulla on tietosuojalainsäädännön puitteissa useita oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä, vaikka jotkin näistä eivät ole absoluuttisia oikeuksia ja joissakin tapauksissa emme ehkä voi hyväksyä pyyntöäsi. Jos näin on, vastaamme sinulle ja selitämme miksi, kuten jäljempänä esitetään. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme https://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=18rbds19 hyödyntääksesi oikeuksiasi ja vastaamme mahdollisiin pyyntöihin kuukauden sisään pyynnön tekemisestä.

OIKEUS OIKEUDEN KUVAUS
OIKEUS
Oikeus saada tietoa
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeus saada selkeää, avointa ja helposti ymmärrettävää tietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi.
OIKEUS
Oikeus päästä tietoihin
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeus nähdä meidän hallussamme olevat henkilötietosi
OIKEUS
Oikaisuoikeus
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeus pyytää meitä oikaisemaan hallussamme olevat virheelliset henkilötietosi.
OIKEUS
Oikeus tietojen poistamiseen
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeus pyytää meitä poistamaan hallussamme olevia henkilötietojasi. Tätä oikeutta sovelletaan vain, jos (esimerkiksi): meidän ei enää tarvitse käyttää henkilötietojasi saavuttaaksemme keräämisen tarkoituksen; tai jos perut suostumuksesi, jos käytämme henkilötietojasi suostumuksesi nojalla; tai jos vastustat tietojen käyttötarkoitusta (alla olevan “oikeus vastustaa tietojen käsittelyä” -kohdan mukaan).
OIKEUS
Oikeus rajoittaa käsittelyä
OIKEUDEN KUVAUS
Joissakin tilanteissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tätä oikeutta sovelletaan vain (esimerkiksi): kun kiistät hallussamme olevien henkilötietojesi paikkansapitävyyden; tai kun sinulla olisi oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mutta haluat mieluummin, että käsittelyä rajoitetaan; tai jos emme enää tarvitse henkilötietojasi, mutta tarvitset meitä säilyttämään tiedot oikeudellisen vaateen käsittelemiseksi.
OIKEUS
Oikeus tietojen siirrettävyyteen
OIKEUDEN KUVAUS
Joissakin tilanteissa oikeus saada meille tarjoamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa. Tätä oikeutta sovelletaan vain silloin, kun käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimuksen täytäntöönpanoa varten ja käsittely tapahtuu automatisoidusti. Sinulla on myös pyynnöstä oikeus pyytää meitä siirtämään nämä henkilötiedot toiseen organisaatioon, jos se on teknisesti toteutettavissa.
OIKEUS
Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeus vastustaa hallussamme olevien henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun kyseisten tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetut etumme, ellemme kykene osoittamaan, oikeassa suhteessa, perusteltua syytä jatkaa sellaisten henkilötietojen käsittelyä, jotka kumoavat oikeutesi tai jotka liittyvät oikeudellisten vaateiden laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.
OIKEUS
Oikeudet koskien automatisoitua päätöstentekoa ja profilointia
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeutesi olla joutumatta puhtaasti automatisoituun prosessiin perustuvan päätöksen kohteeksi sisältäen profiloinnin, joka tuottaa sinua koskevia oikeudellisia vaikutuksia tai vastaavasti vaikuttavat sinuun merkittävästi.
OIKEUS
Oikeus peruuttaa suostumuksesi
OIKEUDEN KUVAUS
Oikeus peruuttaa suostumuksesi silloin, kun se on tarpeen henkilötietojesi käyttämiseen (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle markkinointitietoa palveluistamme tai tuotteistamme).

Yhteystiedot

Jos uskot tietosi olevan virheellisiä ja haluat meidän muuttavan niitä, tai jos haluat ilmoittaa meille mieltymystesi muutoksista, ota meihin yhteyttä sähköpostilla: training@dk.bosch.com

Vastaamme mielellämme mahdollisiin näitä tietosuojaperiaatteita koskeviin tiedusteluihin, kommentteihin tai pyyntöihin. Ota yhteyttä:

Tietosuojavaltuutettu

Tietoturva ja yksityisyyden suoja (C/ISP)

Sähköposti: DSO@bosch.com

Robert Bosch Oy

Postfach 30 03 20

70442 Stuttgart

Germany

Pyydämme lähettämään meille kaikki tietojen käsittelyyn liittyviä käytäntöjä koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ensisijaisesti tällä tavalla.

Muista ilmoittaa nimesi, osoitteesi ja postinumerosi sekä mahdolliset kirjeenvaihtoviitteet.

Yhteystiedot

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, löydät meidät "Vastuullinen"-osiossa ilmoitetusta osoitteesta. Varmista tietopyyntösi ja tietosuojaan liittyvät ilmoitukset käyttämällä seuraavaa linkkiä:

https://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=18rbds19&language=eng

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä ehdotuksia ja valituksia, suosittelemme ottamaan yhteyttä tietosuojaryhmämme jäseneen:

Data Protection Officer

Information Security and Privacy (C/ISP)

Robert Bosch GmbH

Postfach 30 02 20

70442 Stuttgart

GERMANY

tai

DPO@bosch.com

Voimaantulopävä

26.10.2018